Arkitektur og Byggeindustri


Æstetik og arkitektur går hånd i hånd Vil du præsentere din seneste bygning på bedst mulig måde? Brug de naturlige omgivelser og spil på, hvordan bygningens udtryk ændrer sig alt efter vejr og natur. Billederne kan du bruge til præsentationer, markedsføringsmateriale eller til dit portfolio.

Portrætter - erhverv og privat


Vis menneskene bag virksomheden Erhvervsportrætter er med til at give et ensartet og virkeligt indtryk af netop din virksomhed - gennem dine medarbejdere og kolleger. Vil du fange stemningen på dit livs største dag? De rigtige portrætter bringer oplevelsen til live gang på gang, når du bladrer i fotoalbummet. Når du stiller dig foran kameraet til et portrætfoto, blotter du dig. Derfor skaber jeg en god og tryg oplevelse. Jeg bruger tid på at få dig til at slappe af og få åbnet op for din personlighed. På den måde får jeg et indblik i, hvem jeg arbejder sammen med, og det kan jeg understrege med de billeder, jeg tager af dig

Inspirationen venter lige rundt om hjørnet


Et billede kan sparke liv i dine kunders fantasi,  indfri deres drømme eller vise dem, hvordan dit produkt kan skabe præcis dét, de higer efter. Jeg finder inspiration mange steder, i stemninger, natur eller mennesker. En fotograf slipper aldrig helt sit kamera, og jeg elsker at fange en stemning eller formidle en oplevelse i et enkelt fotografi. Du får indspark og ideer, som er nyskabende og understreger netop dit budskab.