Fotos til bøger

og magasiner

Enhver bog fortjener smukke og æstetiske billeder, der afspejler bogens sjæl og taler til læseren. Jeg har fotograferet til udgivelser indenfor mad, tøj, arkitektur, kunst og rejser - se eksempler nedenfor og kontakt mig hvis du gerne vil i gang med et bogprojekt ...

Mormors kolonihavehus


Madfotografering, foto af mad, madoptagelser, optagelser af mad,

Hvad emmer mere af mormors kolonihavehus end strik og god mad? Mens Anette D, strikdesigner, stod for det smukke strik i bogen, fik jeg muligheden for både at være med bag kameraet og ved gryderne. Vi kombinerer to af de ting, der minder os mest om vores mormødre ‐ strik og mad.

Blomsterstrik


kunstfotograf, foto af strik, strikfotograf, billeder af strikdesign

Kunden sagde: "Anne laver ikke kun kvalitetsbilleder, hun er også min sparringspartner i et forum af idéudvikling og inspiration. Jeg sætter kvalitet, kreativitet og troværdighed meget højt. Det er derfor jeg bruger Anne Styrbech som fotograf"

Kunst på universitetet


kunstfotograf, foto af kunst, kunstfotografering, optagelser afkunst, affotografering af kunst

Kunden sagde: "Anne Styrbech har en sikker sans for lys, skygge og stoflighed. Det er ikke mindst hendes fortjeneste, at vi har kunnet udgive en smuk bog om universitetets kunstværker" 

Grønlandsstrik


Madfotografering, foto af mad, madoptagelser, optagelser af mad,

”Når du set hele verden, mangler du stadig Grønland” Sådan lyder et gammelt ordsprog. En af mine livsdrømme blev til virkelighed, da en kunde fik en vild ide. Hendes strik skulle fotograferes i Grønland, med slædehunde, sne og store vidder. Resultatet blev en unik strikkebog ...

Kokken & Kærligheden


madfotograf, madfoto, foto af mad, madbilleder, madfotograf

Kan man kokkerere uden kærlighed? I kogebogen Kokken & Kærligheden samles mad, vine og stemninger fra København i en fortælling om, hvordan kokken udlever sin kærlighed gennem mad og god vin. En spændende og anderledes bog, hvor passion og kogekunst går op i en højere enhed.